Jamstvo sigurne online kupnje

Kad kupujete online koristite American Express karticu kako biste iskoristili sve prednosti jamstva sigurne kupnje*

Vjerojatno nije promaklo Vašoj pažnji da danas gotovo sve adrese imaju nastavak .com. Roba i usluge prodaju se na Internetu i kao rezultat toga došla je nova shopping era. Prednosti online shoppinga su velike: danas gotovo sve možete kupiti na Internetu, od knjiga do zrakoplovnih karata. Ipak, mnogi od nas su nervozni i ne osjećaju se sigurno kada treba dati broj kartice preko Interneta. Imajući to na umu, PBZ Card je uveo novo osiguranje za svoje korisnike: jamstvo sigurne online kupnje.
To osiguranje omogućuje da maksimalno koristite kupnju na Internetu, a istovremeno uživate u osjećaju sigurnosti.
PBZ Card stoji iza svake Vaše kupnje, garantira sigurne transakcije i štiti Vas od neovlaštenog trošenja bez obzira plaćate li American Express karticom u trgovini osobno, telefonskom narudžbom ili na Internetu.

Naše jamstvo
Kad koristite American Express karticu za plaćanje na Internetu, nećete biti odgovorni za troškove eventualne zlouporabe kartice što Vam omogućuje da sigurno i bezbrižno kupujete online.

PBZ Card provodi posebne mjere zaštite Vaše online sigurnosti i privatnosti:

  • koristimo najnoviju tehnologiju kako bi Vaš broj kartice bio zaštićen
  • imamo jasno izraženo određenje zaštite privatnosti (Online Privacy Protection Policy) kojeg se dosljedno pridržavamo

*usluga dostupna u odabranim zemljama po odluci izdavača. Ako želite više informacija, molimo Vas kontaktirajte izdavača Vaše American Express kartice